Dispensor de apă rece şi caldă cu purificator cu osmoză inversă model DARC – RO5P

Acest model este un mic producător de apă pură rece şi caldă la pahar, fiind mai des utilizat în spaţiile de lucru, alimentându-se direct cu apă de la robinet.

Dispune de un răcitor cu compresor şi un încălzitor electric încorporate.

DARC – RO5P este o alternativă deosebită pentru dispensoarele de apă caldă şi rece alimentate cu apă îmbuteliată în butoaie de plastic, scăpându-ne de căratul obositor al acestora şi nu numai. Nu vom mai avea nevoie de spaţiul de depozitare al butoaielor pline sau goale şi nu vom mai avea momente de lipsă de apă cauzate de aprovizionarea greoaie cu butoaie de apă (în special în perioadele caniculare, când cererea este foarte mare).

La o analiză atentă, vom constata că deşi investiţia iniţială este mai mare, amortizarea ei se face galopant. Plătim la început şi gata, nu mai avem cheltuieli lunare sau abonamente care nu sunt deloc la un preţ mic. Iar preţul întreţinerii DARC – RO5P este de departe cel mai convenabil. Filtrarea apei de la robinet se face în 5 etape.

Are la bază un purificator RO6P. Etapele 2 şi 3 se realizează împreună, cu ajutorul unui filtru cu carbon activ cu microorificii.De asemenea dispune şi de etapa de mineralizare în scopul obţinerii apei pure cu un gust excelent, cu un conţinut echilibrat de minerale şi pH neutru.

La ieşire se obţine apă fierbinte (pentru ceaiuri, cafele sau supe instant) sau rece pentru a fi băută cu plăcere.

Cu ajutorul acestui sistem se pot obţine până la 180 litri apă pură pe zi.

Alimentarea cu apă poate fi cu o presiune de la 1 bar până la maxim 6 bari.

Dimensiuni dispensor: 32x40x104 cm Greutate: 19 kg

Consumul electric: apă caldă 700 W apă rece 100 W

Temperatura apei la intrare: +2 până la +40 grade C

Capacitate apă caldă: 1,8 litri Capacitate apă rece: 1,8 litri